onsdag den 27. juli 2011

Lidt mere fra Prag

I Prag er der sådan en mur, som er blevet lavet til ære for John Lennon, regeringen har masser af gange prøvet at få den ren, men det er ikke lykkes, for hver gang den er blevt gjort ren, bliver den over tegnet igen, nu er turister også begyndt at  skrive minde-ord, og andre citater.
Jeg synes Personligt at muren var alt for awesome, love til den mur, lige fra da jeg så de synes jeg bare at den var mega fed, selvom den self, ikke er flere kilometer lang, men bare er en mur, som man har valgt at over tegne, og den stopper brat, når den næste mur begynder.

De andre sjove ting vi så, var da vi gik videre, det var et sted hvor folk havde hængt helt vildt mange nøgler op, også så kan man jo spørge sig selv, hvorfor gør man det?.. men det gør man i mange lande og man finder det mest ved broer eller hvor der er vand, neden under. Det er noget man gør, når man er blevet gift, så man låser låsen fast, og smider nøglen i vandet, for at symbolisere uendelig kærlighed. og når flok så har fået børn, er der nogle, som sætter små låse på deres lås:) det er meget sødt fænomen!


























Ingen kommentarer:

Send en kommentar